Fitness recept: Arašídové řezy s jahodovým džemem

Fitness recept: Arašídové řezy s jahodovým džemem

S kombinací arašídového másla a džemu jsme se mohli potkat už ve starších amerických filmech a nerozuměli jsme, co na tom všichni vidí. Po vyzkoušení nového receptu na arašídové řezy s jahodovým džemem musíme zkonstatovat, že už rozumíme. Spojení jemné oříškové chuti s ovocným džemem tvoří dokonalý pár a vy ho v tomto řezu bez mouky musíte vyzkoušet!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Mandle a 60 g ovesných vloček pomeleme na mouku. Smícháme je s nepomletými vločkami, skořicí a kokosovým cukrem. Dále přidáme vajíčko, arašídové máslo a všechno spolu dobře promícháme, aby nám vzniklo lepivější těsto. ¾ těsta vtlačíme do menší formy (my jsme použili formu o velikosti 20 x 20 cm) vystlané pečícím papírem. Následně na těsto natřeme vrstvu džemu a zasypeme ho rozdrobenou zbývající ¼ těsta. Koláč pečeme při teplotě 180 °C přibližně 15 minut. Necháme ho úplně vychladnout, nakrájíme, ozdobíme arašídovým máslem a vychutnáváme!

Fitness recept: Arašídové řezy s jahodovým džemem
Nutriční hodnoty1 kousek (celkově 9 kousků)
Kalorie179
Bílkoviny5 g
Sacharidy23 g
Tuky7 g

Neváhejte a vyzkoušejte tyto arašídové řezy bez mouky, díky kterým potěšíte celé vaše domácí osazenstvo! Nezapomeňte recept sdílet, protože takováto dobrota si zaslouží hodně pozornosti!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *