Fitness recept: Orientální kari těstoviny s kuřecím masem a zeleninou

Fitness recept: Orientální kari těstoviny s kuřecím masem a zeleninou

Dopřejte si oběd s exotickým nádechem. Těstoviny s kuřecím masem a zeleninou v kari omáčce polechtají vaše chuťové pohárky. Tento recept je skvělou volbou i na rychlou večeři pro všechny sportovce, protože jedna porce obsahuje až 70 g bílkovin. Pojďme na to!

Na přípravu potřebujeme:

Kari těstoviny s kuřecím masem a zeleninou

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Těstoviny uvaříme do měkka ve vroucí a osolené vodě. Do většího hrnce přidáme kokosové mléko, kari omáčku, sójovou omáčku, prolisované stroužky česneku, kokosový cukr, arašídové máslo v prášku, promícháme a dáme vařit. Za stálého míchání směs osolíme, opepříme a necháme vřít. Následně do omáčky přidáme zelené fazolky a nahrubo nastrouhanou mrkev. Po 2 minutách vaření omáčku odstavíme z ohně.

Následně si připravíme kuřecí prsa, která si nařežeme na tenčí plátky. Zlehka je osolíme, opepříme a položíme na rozehřátou pánev postříkanou olivovým olejem, kde je dozlatova opečeme z obou stran. Hotové plátky masa nakrájíme na ještě tenčí nudličky. Do hlubokého talíře nabereme těstoviny, přidáme k nim kuřecí nudličky, zalijeme kari omáčkou a můžeme podávat. Dobrou chuť!

Fitness recept: Orientální kari těstoviny s kuřecím masem a zeleninou
Nutriční hodnotyna 1 porci (z celkového množství vyjdou 4 porce)
Kalorie592
Bílkoviny70 g
Sacharidy65 g
Tuky7 g

Vyzkoušejte tento rychlý a jednoduchý recept na těstoviny s kuřecím masem a zeleninou v kari omáčce i vy. Pokud vás článek zaujal, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *