Fitness recept: Slané špenátové palačinky plněné ricottou a lososem

Fitness recept: Slané špenátové palačinky plněné ricottou a lososem

Poctivé palačinky naslano jsou pro některé z nás stále velkou neznámou. Kreativitě se ale meze nekladou a je skvělé rozšířit si své obzory o nové chutě a kombinace. Recept na špenátové palačinky plněné ricottou a lososem je skutečným gurmánským zážitkem, který byste si neměli nechat ujít. Mají navíc vyvážené nutriční hodnoty a díky použitým ingrediencím si je můžete vychutnat kdykoliv! Chutnají stejně skvěle jako slavné babiččiny palačinky. Pojďte si je s námi připravit.

Na přípravu potřebujeme:

Ingredience na slané špenátové palačinky

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Mražený špenát rozmrazíme v hrnci na sporáku. Následně ho smícháme s moukou, vajíčkem, česnekem, solí a mlékem. Vzniklé těsto na palačinky by mělo být hladké a trochu hustší než jako na klasické palačinky. Konzistenci můžete doladit mlékem nebo naopak moukou. Na pánvi vystříkané olivovým olejem opečeme palačinky, z každé strany cca minutku. Mezitím si smícháme ricottu s nasekaným koprem a mletým černým pepřem. Na každou palačinku natřeme ricottový krém, položíme kousky lososa a palačinku zavineme do rolky. Palačinky ihned podáváme. Dobrou chuť!

Fitness recept: Slané špenátové palačinky plněné ricottou a lososem
Nutriční hodnoty1 palačinka (celkově 5 palačinek)
Kalorie207
Bílkoviny13 g
Sacharidy21 g
Tuky8 g

Věříme, že netradiční kombinaci chutí v receptu na domácí špenátové palačinky s ricottou a lososem, si užijete stejně jako my. Pokud se vám recept líbil, nezapomeňte ho podpořit sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *