Fitness recept: Vanilkové palačinky s tvarohem a lesním ovocem

Fitness recept: Vanilkové palačinky s tvarohem a lesním ovocem

Nevíte, jakou dobrotou potěšit svou drahou polovičku? Tyto růžové palačinky vyjádří vaši lásku za vás. A není potřeba ani zmiňovat, jak dokonalá je kombinace vanilky, lesního ovoce a lehce nakyslého tvarohu, že? Kromě toho, že skvěle chutnají a vypadají, jsou i maximálně jednoduché na přípravu. Tento recept vám tak přijde rozhodně vhod i ve chvíli, kdy se vracíte hladoví z tréninku a hledáte nějakou dobrotu, která zasytí a dodá tělu potřebné živiny. 

Na palačinkové těsto budeme potřebovat

Na krém, přeliv a zdobení budeme potřebovat:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejprve si připravíme těsto na palačinky. V misce smícháme mouku, 2 ČL xylitolu, vajíčka, MoiMüv Protein Milkshake, řepový prášek a společně rozmícháme. Můžeme k tomu použít i šlehač. Podle chuti přidáme pár kapek jahodových Flavor Drops, ale není to nutné. Jakmile máme hotovo, můžeme si rozpálit pánev, kterou vystříkáme olejem ve spreji. Postupně na ní opékáme z obou stran všechny palačinky. Pak se pustíme do přípravy ostatních komponentů.

V menším hrnci společně zahřejeme mražené lesní ovoce, pak k němu přidáme i 2 ČL xylitolu. V samostatné misce si pak smícháme tvaroh s vanilkovým proteinem. A můžeme pomalu servírovat. Jednotlivé palačinky rozdělíme na 4 stejně velké porce. Ke každé z nich přidáme tvarohový krém, část rozvařeného ovoce, a nakonec každou porci zasypeme 10 g nakrájených lískových ořechů. 

Náš tip: Tvarohový krém můžete dát vedle palačinek a každé sousto v něm namáčet. Stejně skvěle chutná ale i zamotaný uvnitř palačinek. 

Vanilkové palačinky s tvarohem a lesním ovocem
Nutriční hodnoty
1 porce (celkem 4 porce)
Kalorie314 
Bílkoviny24,5 g
Sacharidy27,5 g
Tuky11 g
Vláknina3,5 g

Palačinky si můžete dát ke snídani, svačině nebo jako lehčí oběd. Nejlépe chutnají po pořádném tréninku nebo připravené od vaší drahé polovičky. Tak dobrou chuť!

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *