Fitness recept: Veganské mandlové řezy s nadýchaným malinovým krémem

Fitness recept: Veganské mandlové řezy s nadýchaným malinovým krémem

Veganské recepty milujeme, protože často u nich upustíme uzdu fantazii a využijeme nové, zajímavé ingredience. A o dokonalém výsledku se už snad nemusíme bavit. Navíc na těchto receptech si pochutnají všichni gurmáni, vegetariáni, vegani nebo lidé s různými intolerancemi. Do sbírky přidáváme tyto úžasné mandlové řezy s nadýchaným krémem z lyofilizovaného ovoce. Jednoduše dobrota plná vlákniny, která vám vykouzlí úsměv na tváři.

Na přípravu korpusu potřebujeme:

Na přípravu krému potřebujeme:

Na dozdobení potřebujeme:

Ingredience na vegan buchtu s lyofilizovaným ovocem

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Smícháme mléko, špaldovou mouku, mandlovou mouku, cukr, kakao, rozpuštěný kokosový olej, rozdrcené maliny, protein a prášek do pečiva. Vypracujeme si hladké, lité těsto, které nalijeme do formy na pečení (my jsme použili velikost 27 x 27 cm) a pečeme 35-45 minut při teplotě 180 °C. To, jestli je buchta upečená, zjistíme pomocí dřevěné špejle, která po zapíchnutí musí vyjít z těsta suchá. Mezitím si připravíme krém. Vegan zakysanou smetanu si dobře promícháme s lyofilizovaným ovocem. Pro krásný růžový efekt doporučujeme využít maliny i jahody a rozmixovat do hladka. Krém natřeme na vychladnutý korpus a vrch ozdobíme drceným ovocem. Vychutnáváme!

Fitness recept: Veganské mandlové řezy s nadýchaným malinovým krémem
Nutriční hodnoty1 kousek (celkově 12 kousků)
Kalorie231
Bílkoviny8 g
Sacharidy20 g
Tuky12 g
Vláknina5,5 g

Věříme, že si na tomto veganském receptu na mandlové řezy s nadýchaným malinovým krémem pochutnáte. Nezapomeňte se o něj podělit se svými známými a podpořte tak jejich zdravé pečení.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *