Fitness recept: Vláčný mrkvový koláč plný bílkovin

Fitness recept: Vláčný mrkvový koláč plný bílkovin

Připravili jsme si pro vás rychlý a zdravý recept na sladký dezert, který je navíc vhodný i pro vegany. Pojďte se na něj podívat! Určitě už víte, že mrkev je populární přísadou do sladkých dezertů a ani dnešek nebude výjimkou. Vyzkoušejte úžasně vláčný mrkvový koláč s poctivou dávkou bílkovin. Díky vyváženým nutričním hodnotám může být skvělým začátkem dne nebo dezertem ke kávě. Pojďme se vrhnout do jeho přípravy!

Na přípravu potřebujeme:

Na ozdobu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Kulatou formu na pečení (forma o průměru 16-18 cm) vysteleme pečícím papírem nebo vystříkáme olejem. Všechny ingredience, tedy vodu, mrkev, mleté vločky, protein, mletá semínka, karobový prášek, kokosové mléko, prášek do pečiva, skořici a jablečný ocet, spolu smícháme. Měla by nám vzniknout jednotná směs, kterou potom vylijeme do formy. Koláč dáme péct na 30 minut do vyhřáté trouby na 180 °C. Následně nakrájíme, ozdobíme ovocem, přelijeme bezkalorickými omáčkami a vychutnáváme!

Fitness recept: Vláčný mrkvový koláč plný bílkovin
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 2 porce)
Kalorie340
Bílkoviny21 g
Sacharidy46 g
Tuky8 g

Věříme, že si tento recept na vláčný mrkvový koláč zamilujete a připravíte ho pro své nejbližší. Nezapomínejte ani na své okolí a o recept se s ním podělte.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *