Fitness recept: Zeleninové placky s quinoou

Fitness recept: Zeleninové placky s quinoou

Rychlá, výživná a chutná jídla jsou naše nejoblíbenější! Víme, že i vaše, a proto tuto kategorii obohacujeme recept na zeleninové placky s quinoou. Jsou výborné teplé, ale i za studena, a chutnat vám budou nejen na nedělní oběd s rodinou, ale i jako zdravý a sytý snack do auta cestou na výlet! Pojďte si je připravit spolu s námi!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V první řadě si uvaříme quinou podle návodu. Mezitím si cuketu, papriku a cibuli nakrájíme nadrobno, a kešu sýr rozmačkáme vidličkou. Když máme quinou uvařenou, ve velké míse ji smícháme spolu s nakrájenou zeleninou, kešu sýrem, natrhanou petrželovou natí, solí, pepřem a moukou. Ze směsi si pak vytvarujeme mokrýma rukama placky. Připravíme si pánev s nepřilnavým povrchem a postříkáme ji olejem ve spreji. Připravené placky opékáme z obou stran dozlatova. Posypeme rukolou, dochutíme kečupem a užíváme si jejich dokonalou chuť!

Fitness recept: Zeleninové placky s quinoou
Nutriční hodnotyna 1 porci (celkově 2 porce)
Kalorie595
Bílkoviny23 g
Sacharidy64 g
Tuky26 g

Věříme, že si tuto zdravou dobrotu v podobě zeleninových placek s quinoou brzy připravíte, a pokud se vám recept líbil, nezapomeňte ho podpořit sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *