Fitness recept: Banánové muffiny s arašídovým máslem a kousky čokolády

Fitness recept: Banánové muffiny s arašídovým máslem a kousky čokolády

Muffiny jsou vlastně takovým jednoduchým rychlým dortíkem, který připravíte téměř z čehokoliv. Skvěle poslouží jako dezert ke kávě nebo výživný snack do školy, práce nebo na cesty. Máte doma banány, které už nejsou oku přitažlivé? Výborně! Přesně takové potřebujeme. Právě díky nim vykouzlíte úžasné banánové muffiny s kousky čokolády a arašídovým máslem. Jejich přípravu zvládne opravdu každý, a navíc nebudete potřebovat žádnou mouku! Pojďte si připravit tuto bezlepkovou pochoutku. 

Na přípravu potřebujeme:

Ingredience na Banánové muffiny s arašídovým máslem s kousky čokolády

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Banány rozmixujeme tyčovým mixérem společně s vajíčky, arašídovým máslem, javorovým sirupem a několika kapkami citronové šťávy na hladkou a tekutější směs. Následně do těsta vmícháme sodu bikarbonu a na závěr i přibližně ⅔ chocolate drops. Připravíme si silikonové formičky na muffiny, plníme je hotovým těstem do ¾ a posypeme zbylými chocolate drops. Muffiny pečeme při teplotě 180 °C přibližně 20-25 minut. Následně je po upečení necháme alespoň částečně vychladnout. Podáváme a vychutnáváme!

Fitness recept: Banánové muffiny s arašídovým máslem a kousky čokolády
Nutriční hodnoty1 muffin (celkově 8 muffinů)
Kalorie165
Bílkoviny6 g
Sacharidy15 g
Tuky9 g

Věříme, že si na těchto jednoduchých a fit bezlepkových banánových muffinech s arašídovým máslem a kousky čokolády pochutnáte. Nezapomeňte se o tento skvělý snack podělit i se svými známými.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *