Fitness recept: Čokoládové proteinové bonbóny

Fitness recept: Čokoládové proteinové bonbóny

Rádi v kuchyni experimentujete? V tom případě musíte vyzkoušet náš recept na čokoládové bonbóny, kterými potěšíte rodinu, návštěvu či přátele. Díky kombinaci arašídového másla, lískových oříšků, čokolády a kakaa vytvoříte lahodný pamlsek, který se vám bude rozplývat na jazyku. Pojďme se pustit do přípravy!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejprve si na pár minut namočíme datle do vody, aby trochu změkly. Následně je v mixéru dobře rozmixujeme, dokud nám nevznikne hladká směs. Tu pak přidáme k proteinu a oběma arašídovým máslům, a celou směs mícháme, dokud nám nevznikne jednotná, tuhá hmota. Pak si lískové ořechy nasucho opražíme na pánvi a zbavíme je slupky.

Připravíme si vhodnou silikonovou nádobu na bonbóny a hmotu do ní nadávkujeme. Do připravených bonbónů vložíme doprostřed lískový oříšek. Následně dáme bonbóny na pár minut ztuhnout do mrazáku. Mezitím si čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a následně k ní přidáme kakao, kakaové máslo a mícháme, dokud se nám ingredience pěkně nespojí. Ztuhlé bonbóny namáčíme v rozpuštěné čokoládě a ukládáme na plochý podnos. Na závěr je můžeme ozdobit drcenými ořechy a dáme je opět na pár minut do lednice, aby ztuhly. Posledním krokem je už pouze degustace a vychutnávání tohoto dokonalého sladkého pamlsku!

Fitness recept: Čokoládové proteinové bonbóny
Nutriční hodnoty
na 1 kousek (celkově 30 kousků)
Kalorie55
Bílkoviny3 g
Sacharidy1,7 g
Tuky3,2 g

Tak co, přesvědčili jsme vás? Pokud se rozhodnete tento recept vyzkoušet, určitě nám dejte vědět, jak vám chutnal. V případě, že se vám recept recept líbil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *