Fitness recept: Fazolová polévka s těstovinami

Fitness recept: Fazolová polévka s těstovinami

Vyhýbáte se polévkám, protože po nich máte rychle hlad? Tak to se u této nestane. Díky fazolím a proteinovým těstovinám je plná bílkovin, které zasytí. A samozřejmě nechybí ani zelenina bohatá na vlákninu. Díky tomu vznikne nutričně bohatá polévka, která má skvělou chuť a podmanivou vůni. Perfektně se hodí k obědu i večeři. 

Budeme potřebovat:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Cibuli a česnek nasekáme najemno, mrkev a celer nakrájíme na menší kousky. Ve větším hrnci si rozpálíme olej, opečeme cibuli, mrkev, celer a po chvíli přihodíme i česnek. Dále přidáme nakrájená rajčata, zeleninový vývar, propláchnuté fazole, sušenou bazalku a polévku vaříme do změknutí zeleniny. Když se polévka vaří, dáme si do jiného hrnce uvařit v osolené vodě proteinové těstoviny podle návodu.

Fazolová polévka s těstovinami

Na konci vaření polévku dochutíme solí, pepřem a vmícháme hrst nasekané petrželové natě. Pak ji odstavíme z plamene a vmícháme uvařené proteinové těstoviny. A máme hotovo. Při podávání ještě porci dozdobíme nasekanou petrželkou. 

Fazolová polévka s těstovinami
Nutriční hodnoty
1 porce (celkem 5 porcí)
Energetická hodnota306 kcal
Bílkoviny19 g
Sacharidy40 g
Tuky6 g
Vláknina8 g

Tahle polévka skvěle zasytí, a navíc si na ní maximálně pochutnáte. Díky snadné přípravě si ji může doma udělat úplně každý. 

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *