Fitness recept na francouzský toast ze 4 surovin

Fitness recept na francouzský toast ze 4 surovin

Znáte francouzské toasty? My je máme moc rádi, a proto jsme se rozhodli podělit se s vámi o fitness recept na sladké francouzské toasty, které jsou ideální na snídani. Jsou jemné, křupavé a velmi chutné.Navíc tento pamlsek obsahuje16 g proteinua zvládne ho i absolutní antitalent na vaření.

Výhodou je, že na přípravu francouzských toastů nepotřebujete mnoho surovin, postačí vám proteinový prášek, mléko, banán a kvalitní celozrnné pečivo. Do receptu nejdou žádná vajíčka nebo máslo, proto si francouzské toasty mohou dopřát i vegetariáni a vegani.

Potřebujeme:

Na zdobení:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Banán spolu s mlékem a vanilkovým proteinem rozmixujeme ponorným mixérem a přelijeme do mělké misky. Pánev si zahřejeme na mírném plameni, přibližně 5 minut. Nejideálnější bude, pokud použijeme pánev s nepřilnavým povrchem nebo klasickou pánev, na kterou si nastříkáme kokosový olej ve spreji.

Plátek celozrnného toastového chleba na chvíli ponoříme z jedné i druhé strany do směsi a následně položíme na rozehřátou pánev. Smažíme z každé strany dozlatova přibližně 4 minuty. Toasty podáváme ještě teplé s čerstvým ovocem a mandlovým máslem. Sladký francouzský toast s minimem tuku je na světě. Mňam!

Fitness recept na francouzský toast ze 4 surovin
Nutriční složenína porci (2 toasty)
Kalorie230
Proteiny16 g
Sacharidy31 g
Tuky4 g

Příprava sladkého francouzského toastu trvá kolem 30 minuta zvládne ji opravdu každý. Potěšte své chuťové pohárkyhned na snídani sladkými toasty. Budeme moc rádi, pokud nám v komentářích pod článkem napíšete, co se naučíte snídat vy. Pokud se vám fitness recept líbí, podělte se o něj sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *