Fitness recept: Plněná vaječná omeleta ve formě wrapu

Fitness recept: Plněná vaječná omeleta ve formě wrapu

Vaječný bílek patří mezi nejlepší zdroje bílkovin, a pokud máme příležitost je zařadit do našeho jídelníčku, tak neváháme ani sekundu. Tentokrát jsme se řídili heslem v jednoduchosti je krása a připravili jsme si dokonalou vaječnou omeletu ve formě wrapu plněnou šunkou a čerstvou zeleninou. Pojďte vyzkoušet tuto jednoduchou a výživnou delikatesu, kterou máte hotovou za pár minut!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Ghí dáme na pánev a necháme ho rozehřát. Mezitím si nakrájíme avokádo a rajčátka na tenké plátky. Na rozpálenou pánev vylejeme vaječné bílky dochucené solí a kořením a necháme je zlehka zatáhnout. Na vajíčkovou placku rozložíme plátky šunky, rajčátka, avokádo. Pánev přikryjeme pokličkou a takto placku necháme po dobu asi 2 minut. Následně omeletu srolujeme do wrapu a můžeme podávat! Servírujeme se salátem, domácím dipem či oblíbenou bezkalorickou omáčkou. Dobrou chuť!

Fitness recept: Plněná vaječná omeleta ve formě wrapu
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 1 porce)
Kalorie276
Bílkoviny23 g
Sacharidy5 g
Vláknina2 g
Tuky18 g

Věříme, že tento recept na vaječný wrap nabitý bílkovinami brzy obohatí i váš jídelníček. Pokud se vám recept líbil, budeme rádi, když ho podpoříte sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *