Fitness recept: Rychlé snídaňové burrito s fazolemi, avokádem a vajíčky

Fitness recept: Rychlé snídaňové burrito s fazolemi, avokádem a vajíčky

My do nového dne rádi vykračujeme plní energie a elánu. Proto je pro nás snídaně povinnou jízdou. Rádi zkoušíme nové recepty, které kromě skvělé chuti obsahují vyvážený poměr živin. Recept na snídaňové burrito s fazolí a avokádem není žádnou výjimkou. Pyšní se navíc vysokým obsahem zdravých tuků i bílkovin. Čerstvé a voňavé ingredience se už za pár minut změní na křupavou tortillu s bohatou náplní, která spojuje všechno, co potřebujete k chutnému a úspěšnému startu dne. Tomu se nedá říct ne!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Vajíčka smícháme s trochou soli a mletého černého pepře. Na pánvi vystříkané olivovým olejem z vajíček za stálého míchání připravíme krémová míchaná vejce. Do středu tortilly rozetřeme míchaná vajíčka, přidáme nastrouhaný čedar, nakrájené avokádo, rukolu a propláchnuté, sceděné fazole smíchané s rajčatovou omáčkou. Tortillu zavineme, nasucho ji opečeme na pánvi a ihned podáváme. Dobrou chuť!

Fitness recept: Rychlé snídaňové burrito s fazolí, avokádem a vajíčky
Nutriční hodnoty1 tortilla (celkově 2 tortilly)
Kalorie469
Bílkoviny24 g
Sacharidy39 g
Tuky24 g

Věříme, že náš nový recept na snídaňové burrito s avokádem, fazolí a vajíčky, udělá i vaše ráno hezčím. Myslím, že si tento recept rozhodně zaslouží svoji pozornost, a proto budeme rádi, když ho podpoříte svým sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *