Fitness recept: Skládaný tortilla wrap

Fitness recept: Skládaný tortilla wrap

Možná jste už i vy zaregistrovali trend sociálních sítí – tortilla wrap. Ani my jsme si nemohli nechat ujít přípravu tohoto úžasně jednoduchého a tak chutného jídla! V našem jídelníčku si své místo určitě najde, i ve vašem? Pojďme to zjistit!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Tortillu do poloviny nařízneme ostrým nožem. Čtvrtinu tortilly natřeme rajčatovou omáčkou, na druhou rozložíme lístky špenátu, na třetí naskládáme nakrájené rajče a čtvrtou zasypeme nastrouhanou mozzarellou a parmezánem. Rajčata podle chuti osolíme, opepříme a posypeme sušenou bazalkou.

Příprava Tortilla wrapu

Tortillu poskládáme po jednotlivých čtvrtinách a vznikne nám wrap ve tvaru trojúhelníku. Wrap opečeme z obou stran na pánvi olivovým olejem. Podáváme ho ještě teplý a vychutnáváme!

Náš tip: Rajčatovou omáčku vyměňte za oblíbenou bezkalorickou omáčku a vychutnejte si tak tortillu na jiný způsob s ještě lepšími nutričními hodnotami!

Fitness recept: Skládaný tortilla wrap
Nutriční hodnoty1 tortilla (celkově 2 tortilly)
Kalorie360
Bílkoviny18 g
Sacharidy33 g
Tuky17 g

Videorecept na skládaný tortilla wrap:

Věříme, že si přípravu tohoto trendového, ale zato chutného šílenství – Tortilla wrapu nenecháte ujít! Čeřte vody internetu i vy a sdílejte tento recept s blízkými.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *