Fitness recept: Veganský pohár s domácím kešu jogurtem

Fitness recept: Veganský pohár s domácím kešu jogurtem

Začněte svůj den správně! Například rychlou a jednoduchou snídaní v podání veganského poháru, který obsahuje kešu jogurt plný živých kultur a dávku vlákniny a bílkovin z ovesné proteinové kaše. Kromě chutného zážitku podpoříte i svou obranyschopnost. Na co ještě čekáme? Pusťme se do toho!

Na přípravu jogurtu potřebujeme:

Postup:

V první řadě si kešu ořechy namočíme do teplé vody asi na 3 – 4 hodiny. Následně je promyjeme a mixujeme s vodou. Obsah kapslí probiotik vysypeme ke směsi a ještě jednou spolu smícháme. Získáme tak kolem 800 ml směsi, kterou si vložíme do připravených skleněných nádob. (My jsme použili dvě sklenice s víčky a objemem 400 ml). Takto připravený jogurt necháme stát alespoň 24 hodin při pokojové teplotě. Po procesu kvašení uvidíte, jak jogurt zhoustne a vytvoří se v něm bublinky. Po 24 hodinách skladujeme v lednici. Doporučená dávka je 100 g.

NUTRIČNÍ HODNOTYNA JEDNU 100 G PORCI (CELKOVĚ 7 PORCÍ)
Kalorie214
Bílkoviny7 g
Sacharidy10 g
Tuky17 g

Na přípravu veganského poháru s kešu jogurtem potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Na spodek sklíčka či misky dáme 100 g kešu jogurtu. Rozmícháme si ovesnou kašiproteinem a troškou vody, dokud nám nevznikne krémová směs. Připravenou směs vylijeme do sklenice s připraveným kešu jogurtem. Ozdobíme ovocem, sirupem a hurá, chutnou snídani máme hotovou!

Fitness recept: Veganský pohár s domácím kešu jogurtem
NUTRIČNÍ HODNOTYNA 1 PORCI
Kalorie495
Bílkoviny30 g
Sacharidy48 g
Tuky22 g

Věříme, že tento recept na veganský pohár s kešu jogurtem brzy sami vyzkoušíte, pokud se vám recept líbil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *