Fitness recept: Low-carb arašídové sušenky

Fitness recept: Low-carb arašídové sušenky

K čaji o páté, k poobědní kávě nebo jen tak, když máme chuť na sladké. Připravili jsme si pro vás dokonalý nízkosacharidový recept na low-carb arašídové sušenky, jejichž přípravu zvládnou dokonce i mladší členové rodiny. Stačí vám pár základních surovin, chvilka volného času a dokonalá dobrota je na světě! Pojďte je vyzkoušet!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Arašídy rozmixujeme na jemnou mouku a smícháme ji s arašídovým máslem, erythritem, vajíčkem a sodou bikarbonou. Jemně navlhčenýma rukama tvarujeme z lepivého těsta kuličky, které na plechu vystlaném pečícím papírem vytvarujeme dlaní do tvaru sušenek. Mezi sušenkami necháme odstup, jelikož se během pečení ještě rozlijí do stran. Pečeme je při teplotě 180 °C přibližně 10-15 minut. Podáváme je přelité arašídovým máslem a vychutnáváme si je s oblíbeným čajem, voňavou kávou nebo jen tak! Mňam!

Fitness recept: Low-carb arašídové sušenky
Nutriční hodnoty1 kousek (celkově 9 kousků)
Kalorie75
Bílkoviny4 g
Sacharidy1 g
Tuky6 g

Věříme, že si tento rychlý, ale o to geniálnější recept na low-carb arašídové sušenky co nejdříve sami vyzkoušíte, a jestli se vám recept líbil, budeme rádi, když ho podpoříte sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *