Fitness recept: Svěží veganský meruňkový koláč

Fitness recept: Svěží veganský meruňkový koláč

I vy máte zahradu plnou lahodných meruněk? Připravte si s nimi tento zdravý, a zároveň chutný a svěží meruňkový koláč, jehož příprava je opravdu jednoduchá! Pochutnejte si na spojení chutí sladkých meruněk a vanilkovou chutí proteinu, který tuto dobrotu obohatí o pořádnou dávku bílkovin. Vrhněme se na to!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V první řadě si spolu smícháme všechny sypké ingredience ovesnou kašisójový izolátchia semínka, prášek do pečiva a sodu bikarbonu. Promícháme a přidáme rostlinné mléko. Těsto důkladně mícháme, dokud nám nevznikne jednotná směs. Připravíme si formu, ve které budeme koláč péct (my jsme použili kulatou formu o průměru 20 cm) a postříkáme ji kokosovým olejem ve spreji či vyložíme pečícím papírem. Mezitím si meruňky nakrájíme na plátky, ozdobíme jimi vrch koláče a posypeme kokosem. Meruňky jemně přitlačíme, aby se do těsta částečně ponořily. Koláč pečeme 50 minut při teplotě 180°C. Po upečení necháme koláč vychladnout, nakrájíme a můžeme si ho vychutnat!

Fitness recept: Svěží veganský meruňkový koláč
NUTRIČNÍ HODNOTYNA 1 PORCI (CELKOVĚ 6 PORCÍ)
Kalorie306
Bílkoviny23 g
Sacharidy34 g
Tuky7 g

Věříme, že si tento slaďoučký, ale zdravý meruňkový koláč již brzy sami připravíte. A pokud se vám tento recept zalíbil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *