Fitness recept: Quinoa s restovaným tofu, zeleninou a avokádem

Fitness recept: Quinoa s restovaným tofu, zeleninou a avokádem

I vy věčně nestíháte? Ale i tak vždy dáte raději přednost zdravé stravě před polotovary? Tak tady jste na správné adrese! Připravili jsme si pro vás dokonalý rychlý recept, který naplní vaše představy nejen zdravého, ale i výživného jídla. Vyzkoušejte quinou s opečeným tofu, zeleninou a avokádem. Věřte, že si ji okamžitě zamilujete. Pojďme se tedy vrhnout do její přípravy!

Na přípravu potřebujeme:

Ingredience na veggie quinou

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Quinou propláchneme studenou vodou a smícháme se zeleninou. Ve 400 ml osolené vody ji uvaříme do měkka. Mezitím si tofu důkladně osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na kostky. Tofu smícháme se sójovou omáčkou, sirupem a kukuřičným škrobem. Následně ho opečeme z každé strany (cca 2 minutky) na pánvi na olivovém oleji. Uvařenou quinou se zeleninou dochutíme solí, kořením a limetkovou šťávou. Quinou podáváme s opečeným tofu, avokádem a nasekaným koriandrem. Přejeme dobrou chuť!

Fitness recept: Quinoa s restovaným tofu, zeleninou a avokádem
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 2 porce)
Kalorie576
Bílkoviny28 g
Sacharidy71 g
Tuky20 g

Věříme, že vám tento recept na quinou s tofu a zeleninou zachrání krk ve chvíli, kdy zrovna nestíháte a toužíte po něčem zdravém a výživném. Jestli máte ve svém okolí lidi, kteří žijí zdravým životním stylem, nezapomeňte se s nimi o recept podělit.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *