5 neodolatelných smoothie receptů na léto

5 neodolatelných smoothie receptů na léto

Smoothie nápoje v sobě ukrývají kromě chutného ovoce a zeleniny i vysoký podíl kvalitních bílkovin, sacharidů, které vám dodají energii, ale zejména množstvívitamínů a prospěšných minerálů. Vyzkoušejte nové smoothie recepty plné kvalitních, zdravých a chutných ingrediencí!

1. Malinovo-kokosové smoothie 

Potřebujeme:

Postup přípravy:

V mixéru smícháme mléko, maliny, banán, chia semínka a ½ odměrky proteinu Just Whey. Použili jsme příchuť White Chocolate Coconut (bílá čokoláda-kokos), ale klidně ji můžete obměnit podle vašich preferencí.Důkladně rozmixujeme a lahodné smoothie je na světě!

Malinovo-kokosové smoothie

2. Jahodovo-vanilkové smoothie

Potřebujeme:

Postup přípravy:

Do mixéru nalijeme sójové mléko a postupně přidáváme mandle, polovinu banánu a jahody. Následně přidáme čajovou lžičku agáve sirupu a ½ odměrky proteinu Just Whey v příchuti vanilla ice cream. Důkladně rozmixujeme a můžeme si vychutnávat osvěžující smoothie.

Jahodovo-vanilkové smoothie

3. Třešňovo-čokoládové smoothie

Potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup přípravy:

V mixéru rozmixujeme nízkotučné mléko, třešně, banán a 10 gramů proteinu Just Whey v příchuti chocolate milkshake. Pro ještě lahodnější chuť můžete do smoothie přidat 2 čajové lžičky našeho práškového arašídového másla. Dobrou chuť!

Třešňovo-čokoládové smoothie  - fitness recept

4. Jogurtovo-nektarinkové smoothie

Potřebujeme:

  • 150 ml nízkotučného mléka
  • 70 g malin
  • 150 g nektarinek
  • 2 PL bílého jogurtu
  • agáve sirup podle chuti

Postup přípravy:

Nízkotučné mléko rozmixujeme s bílým jogurtem, malinami a nektarinkami. Smoothie skvěle dochutí agáve sirup či náš lahodný bezkalorický sirup s příchutí bílé čokolády. Mňam!

Jogurtovo-nektarinkové smoothie

5. Borůvkovo-kokosové smoothie

Potřebujeme:

Postup přípravy:

V mixéru smícháme sójové mléko s banánem, přidáme borůvky, 15 gramů proteinu Just Whey v příchuti white chocolate coconut a dochutíme špetkou skořice. Aby bylo vaše smoothie ještě o něco lahodnější, můžete ho dochutit bezkalorickým sirupem s příchutí hazelnut choco.

Borůvkovo-kokosové smoothie - fitness recept

Věříme, že vás tyto recepty zaujali a vyzkoušíte je i vy. Máte i vy své oblíbené smoothie? Napište nám do komentáře a v případě, že se vám článek líbil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *