Fitness recept: Rychlý banánový chia pudink z mandlového mléka

Fitness recept: Rychlý banánový chia pudink z mandlového mléka

Jak zažít pohodové ráno s příjemnou zdravou snídaní, kvůli které nemusíte vstávat o hodinu dříve? Jednoduše. Udělejte si ji den předem! Na přípravu našeho receptu navíc potřebujete pouze 3 ingredience a pár minut času. Vykouzlete si lahodný banánový chia pudink, který tělu dodá potřebné živiny a energii na celé dopoledne. Pojďte se vrhnout na jeho přípravu.

Na přípravu potřebujeme:

  • 250 ml mandlového mléka
  • 1 středně velký banán (asi 100 g)
  • 50 g chia semínek

Na dozdobení potřebujeme:

Ingredience na chia pudink

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Banán rozmixujeme tyčovým mixérem a smícháme ho s mandlovým mlékem a chia semínky. Takto připravený chia pudink necháme v lednici odstát alespoň 2 – 3 hodiny (ideálně přes noc), aby nám chia semínka dobře nabobtnala. Chia pudink podáváme vychlazený a dozdobený banány, kokosovými chipsy a lyofilizovanými banány. Dobrou chuť!

Tip: Připravte si tento rychlý pudink do uzavíratelné sklenice a máte skvělý snack do práce či kamkoliv jinam. Navíc do něj můžete přidat vaše oblíbené oříškové máslo a obohatit tak jeho chuť!

Fitness recept: Rychlý banánový chia pudink z mandlového mléka
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 2 porce)
Kalorie190
Bílkoviny6 g
Sacharidy19 g
Tuky10 g

Věříme, že vám recept na chia pudink s banánem zpříjemní ráno nebo vás zachrání od hladu jako super svačina! Dopřejte pohodové ráno i svým známým a o recept se s nimi podělte.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *