Fitness recept: Veganské proteinové sušenky s chia semínky

Fitness recept: Veganské proteinové sušenky s chia semínky

Myslíte si, že se kvůli dietě musíte vzdát oblíbených pamlsků? Tímto fitness receptem na veganské proteinové sušenky s chia semínky vás vyvedeme z omylu. Pojďte se s námi přesvědčit, že i zdravé sušenky mohou chutnat výborně!

Na těsto potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejprve si vidličkou rozmačkáme banán na kaši. Následně ve velké misce spolu smícháme všechny suroviny na těsto – vodu, nasekané datle, protein, arašídové máslo v prášku, chia semínka, nasekané ořechy, rozmaačkaný banán a skořici. Vytvořenou směs necháme odstát alespoň 10 minut, aby chia semínka nabobtnala a hmota zhoustla. Připravené těsto si rozdělíme na 10 stejných částí a pomocí rukou z nich vytvarujeme sušenky. Následně si plech vyložíme pečícím papírem, poklademe na něj sušenky, a vložíme do vyhřáté trouby, kde je pečeme na 200℃ přibližně 20 minut. Po vyjmutí z trouby sušenky necháme vychladnout a můžeme se do nich pustit! Dobrou chuť!

Fitness recept: Veganské proteinové sušenky s chia semínky
Nutriční hodnotyna 1 sušenku (celkově 10 sušenek)
Kalorie170
Bílkoviny12 g
Sacharidy19 g
Tuky6 g

Doufáme, že se o tento fitness recept na veganské proteinové sušenky s chia semínky podělíte sdílením, aby si ho mohli vychutnat i vaši známí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *